Skip to content
14 dagen bedenktijd
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Veilig betalen met iDeal
Gratis ophalen in de winkel

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ommie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product gedragen, gewassen, beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaarden terugsturen

  1. Het product is ongewassen
  2. Het product verkeerd in goede staat
  3. De labels zitten nog aan het product
  4. Het product wordt teruggestuurd in de originele verpakking
  5. Ruilen is niet mogelijk. Wilt u een ander product of een andere maat? Bestel dan opnieuw. 

Product terugsturen?

Wil je je product terugsturen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via info@ommie.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Het proces:

  1. Stuur ons een e-mail en geef daarin aan wat je bestelnummer is en welke producten je wilt terugsturen
  2. Wij nemen contact met je op om de retour te bevestigen
  3. Je stuurt de producten terug naar ons adres (Nieuwstraat 4A, 4901JH Oosterhout)
  4. Zodra wij de producten ontvangen maken wij binnen 14 dagen het geld over.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. We kunnen helaas niet garanderen dat dit lukt.